Voor wie is deze dienstverlening

Voor Particulieren, Bedrijven en Instellingen

Anders gezegd: voor iedereen die naar een oplossing zoekt voor zijn of haar probleem. Dat kan gaan om persoonlijke moeilijkheden, relatieproblemen, ziekte, een burn-out, depressies, traumatische ervaringen, stress en vergelijkbare situaties.  

Of het nu gaat om problemen in de privésfeer of in werkomstandigheden; in beide gevallen zoek ik samen met jou naar een aanvaardbare oplossing.

Naast privépersonen zijn het ook bedrijven en instellingen die een beroep doen op psychosociale begeleiding, bijvoorbeeld bij (langdurig) ziekteverzuim. Daarvan kan sprake zijn bij ziekte, maar ook door een te hoge werkdruk, stressklachten, pestgedrag of intimidatie van collega’s. Dit alles  kan allerlei aandoeningen veroorzaken. Er kunnen veel redenen zijn waardoor je je werk niet meer kunt doen. Dan kan de Psychosociale Dienstverlening  veel voor je betekenen. 

Sinds 1 jan. 2019 is een WMO-accreditatie verleend. Dat betekent dat je ook via de WMO een beroep op mij kunt doen.  Vraag naar de voorwaarden bij de betrokken gemeenten: Hoogeveen, Zuidwolde, Meppel of Staphorst.