Voor wie is deze dienstverlening

Voor Particulieren, Bedrijven en Instellingen

Anders gezegd: voor iedereen die naar een oplossing zoekt voor zijn of haar probleem. Dat kan gaan om persoonlijke moeilijkheden, relatieproblemen, bij ziekte, een burn-out, depressies, traumatische ervaringen, stress en vergelijkbare omstandigheden.  

Of het nu gaat om problemen in de privésfeer of in werkomstandigheden; in beide gevallen zoek ik samen met u naar een aanvaardbare oplossing.

Naast privépersonen zijn het ook bedrijven en instellingen die een beroep doen op psychosociale begeleiding, bijvoorbeeld bij (langdurig) ziekteverzuim. Daarvan kan sprake zijn bij ziekte, maar ook door een te hoge werkdruk, stressklachten, pestgedrag of intimidatie van collega’s. Dit alles  kan allerlei aandoeningen veroorzaken. Er kunnen veel redenen zijn waardoor iemand zijn werk niet meer kan doen. 

Psychosociale dienstverlening  kan veel voor u betekenen. Er is (nog) geen wachttijd. Een afspraak kan op korte termijn gemaakt worden. 

Sinds 1 jan. 2019 is een WMO-accreditatie verleend. Dat betekent dat u ook via de WMO een beroep op mij kunt doen.  Vraag naar de voorwaarden bij de betrokken gemeenten: Hoogeveen, Zuidwolde, Meppel of Staphorst.