Nieuws

In mijn Psychosociale Dienstverlening mag ik mij verheugen in een toenemende samenwerking met diverse instanties. Een belangrijke reden is dat een hulpvraag meestal niet op zichzelf staat. Vaak zijn er ook andere factoren die een rol spelen zoals financiële problemen en sociale conflicten.

Een aantal instanties in de geestelijke gezondheidszorg kent lange wachtlijsten.  Bij mij hoeft u niet te wachten. U kunt op korte termijn worden geholpen. Neem contact op voor informatie. 

EN VERDER….

WORKSHOPNIEUWS

MOOI van binnen; MOOI van buiten. Het is het thema van deze bijzondere WORKSHOP.  Deelnemers benoemen het als volgt: “ik vond het verrassend, het heeft me positieve zelfreflectie opgeleverd en ik heb veel respect ervaren voor mij als cursist; jij dwingt nergens toe”. Een andere reactie was: “het was heel leerzaam; ik kreeg een andere kijk op mezelf”. Andere cursisten noemden vergelijkbare reacties.

Wil je ook eens deelnemen aan deze workshop “MOOI van binnen; MOOI van buiten” laat het dan weten. Stuur een berichtje of bel gewoon even.  Op de websitepagina MOOI, van deze website, vind je meer informatie.