Nieuws

WORKSHOPNIEUWS

MOOI van binnen; MOOI van buiten. Het is het thema van de onlangs gehouden WORKSHOP; deze keer opgezet voor mantelzorgers. Na de evaluatie waren de reacties van de deelnemers als volgt: “ik vond het verrassend, het heeft me positieve zelfreflectie opgeleverd en ik heb veel respect ervaren voor mij als cursist; je dwingt nergens toe”. Een andere reactie was: “het was heel leerzaam; ik kreeg een andere kijk op mezelf”. Andere cursisten noemden vergelijkbare reacties.

Wil je ook eens deelnemen aan deze workshop “MOOI van binnen; MOOI van buiten” laat het dan weten. Stuur een berichtje of bel gewoon even.  Op de websitepagina MOOI, van deze website, vind je meer informatie.

EN VERDER….

In de Psychosociale Dienstverlening zoals wij die toepassen mogen wij ons verheugen in een toenemende samenwerking met allerlei instanties. Een belangrijke reden is dat een hulpvraag vaak niet op zichzelf staat. Vaak gaat dit samen met andere soorten van problemen. Daarbij valt te denken aan financiële problemen en een toename van onzekerheden op allerlei gebied.

Daarbij komt dat de geestelijke gezondheidszorg lange wachtlijsten kent. Sommige mensen zijn ten einde raad. Behoor jij ook tot die groep, neem dan contact met ons op. Wij houden niet van wachten…